Parisuhdevalmennus 

Parivalmennuksella tarkoitetaan joko etukäteen jäsennettyä pariskunnan ohjausta heidän parisuhteensa parhaaksi tai pariskunnan valmennustilanteessa kuvaamiin haasteisiin kohdistettua ohjausta.

Parivalmennus koostuu kolmesta osakokonaisuudesta: Pariskunnan olemassa olevien parisuhdevahvuuksien tarkastelu ja tukeminen, riitelykulttuurin hahmottaminen ja parantaminen sekä läheisyys – ja seksuaalisuuskysymysten avaaminen ja voimavarakeskeinen tarkastelu. 

Parivalmennukseen voi tulla myös itse nimettyjen parisuhdehaasteiden kanssa, jolloin valmennus pohjautuu näihin pariskunnan itsensä tuottamiin kysymyksiin.

Parivalmennusta järjestetään myös kurssimuotoisena toimintana. Kurssiajankohdista ilmoitetaan erikseen Ajankohtaista-sivulla. Valmennuksessa painottuvat ohjaus ja psykoedukaatio (tutkitun tiedon välittäminen asiakkaille). 

Hinta: Parivalmennus 150 e / 90 min 

Parivalmennuskurssi hinta ilmoitetaan kurssi-ilmoituksen yhteydessä 

Paripsykoterapia 

Paripsykoterapia on psykoterapian eräs muoto, minkä tarkoituksena on auttaa pariskuntaa hahmottamaan omaa parisuhdettaan ja itseään osana sitä. Viitekehyksemme on integratiivinen, mikä tarkoittaa sitä, että pariskunnan haasteita kartoittavan tutkimusjakson lopussa asiakkaille ehdotetaan työskentelymallia, mikä saattaisi sopia heidän kysymyksiinsä parhaiten. Terapiaviitekehys ei siis ole etukäteen määrätty, vaan asiakkaiden ongelmaan pyritään vastaamaan juuri heille sopivalla terapiamuodolla.

Paripsykoterapiassa painottuvat prosessiluonteisuus, yhteinen asian tutkiminen ja dialogisuus. 

Paripsykoterapia 110 e /60 min 

 

Ota yhteyttä

Sähköposti: paremmanelamanakatemia@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!